Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

StageScape M20d Specifications

Line6Tony
  • https://line6.com/media/ips/uploads/monthly_07_2013/ccs-1582879-0-10559600-1374257112.ipb
 Share

Deutsch

Français

See attached document for StageScape M20d specifications.

Inputs/Outputs

• 12 high-performance, digitally controlled, auto-sensing mic/line inputs
  • 4 additional auto-sensing line inputs
  • 2 digital streaming inputs direct from computer, USB drive or SD card
  • Stereo line input for integrating MP3 players or other sound sources
  • 4 auto-sensing monitor outputs on balanced XLR connectors
  • 2 auto-sensing main outputs on balanced XLR connectors
  • L6 LINK multi-channel digital networking for integrating L6 LINK-enabled speaker systems

Control and Recording

• Touchscreen visual mixing environment
  • Remote control capability via one or more iPad 2 or better devices*
  • Wi-Fi host capability via USB Wi-Fi adapter
  • Multi-channel recording to computer, USB drive or SD card
  • Quick-capture recording to internal memory for sound check

Processing

• Internal 32-bit floating point audio processing0
  • Massive DSP power provides parametric EQs, dynamic EQs, compressors, multi-band compressors, gates, delays, limiters and more.
  • Multi-band feedback suppression on every mic input.
  • 4 stereo master effects engines including reverbs, delays and vocal doubler.
  • Virtually unlimited I/O Setups, Scenes and Channel Preset memories.
  • Back up Setups, Scenes, Presets and more directly to USB stick.

*iPad and Mac are trademarks of Apple Inc. registered in the U.S. and other countries.

Line6 M20d Specifications.pdf

StageScape M20d: Eigenschaften:

Angehangen befindet sich zusätzlich ein Dokument über die technischen Daten des M20d. (in Englisch)

Eingänge/Ausgänge:

• 12 digital gesteuerte Hochleistungsmikrofon-, lineeingänge mit automatischer Erkennung.
  • 4 zusätzliche symmetrische Line Eingänge mit automatischer Erkennung.
  • 2 digitale Streaming-Eingänge für den Computer, USB Stick oder die SD Karte.
  • 1 Stereo Line Eingang für integrierten MP3 Player oder andere Tonquellen.
  • 4 Monitor Ausgänge auf symmetrischen XLR Anschlüssen mit automatischer Erkennung.
  • 2 Main Outs auf symmetrischen XLR Anschlüssen mit automatischer Erkennung.
  • L6 LINK digitales Mehrkanalnetzwerk für integrierte L6 LINK-fähige Lautsprechersysteme.

Steuerung und Aufnahme:

• Visuelles Mischen per Touchscreen.

• Fernsteuerbar durch ein oder mehrere iPad2 (oder besser)
  • WiFi über WiFi USB Adapter.
  • Mehrkanalaufnahme auf den Computer, die USB Festplatte oder eine SD Karte.
  • QuickCapture Aufnahme auf internen Speicher für Soundchecks.

Verarbeitung:

• Internet 32bit Gleitkomma-Audiobearbeitung.
  • Massive digitale Signalverarbeitung versorgt parametrische EQs, dynamische EQs, Kompressoren, Multiband-Kompressoren, Gates, Delays, Limiter und mehr.
  • Multiband Rückkopplungsunterdrückung auf jedem Mikrofoneingang.
  • 4 "Stereo Master Effect Engines" inklusive Reverbs, Delays und Vocal Doubler.
  • Virtuell unbegrenzt viele I/O Setups, Szenen und Kanal Presets.
  • Absicherung von Setups, Szenen, Presets und mehr direkt auf den USB Stick.

*iPad und Mac sind Marken von Apple Inc., registriert in den Vereinigten Staaten und anderen Ländern.

Line6 M20d Specifications.pdf

Spécifications StageScape M20d

Entrées/Sorties:

• 12 entrées mic/line d'haute performance, contrôlés digitalement avec détection automatique.
  • 4 entrées line symétriques avec détection automatique.
  • 2 entrées pour streaming digitalement du ordinateur, clé USB ou carte SD.
  • 1 entrée stéréo line pour intégrer un lecteur MP3 ou une autre source audio.
  • 4 sorties "Monitor" sur connecteurs symétriques XLR avec détection automatique.
  • 2 sorties "Main Outs" sur connecteurs symétriques XLR avec détection automatique.
  • L6 LINK réseau numérique multicanal pour intégration des haut-parleurs L6 LINK activé.

Contrôle et enregistrement:

• Écran tactile: Environnement de mixage visuel.

• support pour controle à distance par un ou plusieurs iPad2 (ou mieux)
  • Capacité WiFi via adaptateur WiFi USB.
  • Enregistrement multicanal sur ordinateur, clé USB ou carte SD.
  • Enregistrement de façon Quick-capture à la mémoire interne pour des tests de son.

Traitement:

• Traitement audio interne de façon 32 bit virgule flottante.
  • Puissance massive DSP fournie les égalisateurs paramétriques, les EQs dynamiques, les compresseurs, les compresseurs multibandes, les délais, les gates, les limiteurs et plus.
  • Suppression feedback multibande sur chaque entrée de microphone.
  • 4 "stereo master effects engines" y compris le Reverb, Delay et le Vocal Doubler.
  • I/O Setups, Scenes et Channel Presets virtuellement illimités.
  • Sauvegardez Setups, Scenes, Presets et plus directement sur une clé USB.

*iPad et Mac sont des marques d'Apple Inc. Registrés dans les États-Unis et autres pays.

Line6 M20d Specifications.pdf

Share

• Create New...