Jump to content


Photo

Bass Podxt Firmware


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 KMD74

KMD74

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 July 2013 - 07:39 AM

Hi guys,

I have a bass pod xt, for which I updated the firmware and flashed the memory via line 6 monkey. Following this when I turn on the pod I get 'Invalid code error 01'. I've tried holding down the leftmost button beneath the display during power on, also each of the buttons beneath the display and the save and edit buttons simultaneously. Line 6 monkey is finding the bass pod, knows that it is a bass pod, but won't let me flash the memory again. My next course of action is to send it to a service center but I'm hoping that there's something that you guys know that I don't. Is there anything I can do to resuscitate my bass pod without sending it away?

Attached Files


  • 0

#2 toneman2121

toneman2121

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2788 posts
  • Locationphilly
  • Registered Products:1

Posted 05 July 2013 - 08:26 AM

i assume you are highlighting flash memory


  • 0

I'M SO HAPPY!


#3 KMD74

KMD74

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 06 July 2013 - 09:31 AM

Yep, highlighting 'flash memory' and still getting the disabled 'update selection' button.

Attached Files


  • 0

#4 toneman2121

toneman2121

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2788 posts
  • Locationphilly
  • Registered Products:1

Posted 06 July 2013 - 11:00 AM

ok, try updating in safe mode. hold down the left soft key under the lcd screen. that should bring up safe mode.


  • 0

I'M SO HAPPY!


#5 spydermike69

spydermike69

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:2

Posted 15 July 2017 - 01:07 PM

I'm having the same problem and the last tip did absolutely nothing, please help!


  • 0

#6 bodegg

bodegg

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Registered Products:3

Posted 22 September 2017 - 10:42 AM

Hey everyone. Just bought one of these and can't connect to it via Monkey. Got the latest drivers but no dice. Saying no drivers found?


  • 0