Jump to content


Photo

No Sound Output From Speaker

ux2 pod farm 2 speakers

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Djogani

Djogani

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Registered Products:1

Posted 07 July 2015 - 08:02 PM

I'm not able to get any sound when I'm playing from my computer speakers anymore. I have a UX2 hooked up directly to the computer via USB and the electric guitar plugged in to the normal instrument input. The meters are moving on the UX2 when I'm playing and the Digital Audio Interface under the recording tab on my sound settings for the UX2 shows sound being registered but nothing is being registered under the playback tab for the speakers. I haven't played in a while and had to update all the drivers cause POD Farm 2 says it wasn't authorized but the license manager said it was so after updating drivers and etc. the problem was fixed. After updating everything the problem with the sound came up, yet I've set up everything the way it was before.

 

I've looked up a few solutions online like checking under the mixer tab on pod farm if it is set to instrument, making sure the knobs are turned up, switching USB ports, etc. I'm kinda all out of ideas on what could be the problem.


  • 0

#2 fflbrgst

fflbrgst

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2538 posts
  • LocationNew England
  • Registered Products:3

Posted 08 July 2015 - 04:27 AM

The UX2 is your soundcard when you have it plugged in - plug your computer speakers into it's speaker outputs.


  • 0

#3 Djogani

Djogani

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Registered Products:1

Posted 08 July 2015 - 04:57 AM

I've figured it out, needed to go into properties and tick the "listen to this device" box.


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: ux2, pod farm 2, speakers