Jump to content


Photo

Help reinstalling Line 6 Monkey


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jckinnick

jckinnick

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Registered Products:1

Posted 02 January 2016 - 10:08 PM

I recently had to revert back to Windows 8.1 from Windows 10. I reinstalled Line 6 Monkey, but it says cannot connect to Line 6 server and it gave me an error code 80001030. I looked on my device manager and there is an exclamation mark on the Podxt driver, but it will not update the driver. Its says Windows could not find the driver software for your device.


  • 0

#2 jckinnick

jckinnick

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Registered Products:1

Posted 06 January 2016 - 10:02 PM

Anybody know what to do about this error?

 


  • 0

#3 BillBee

BillBee

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2484 posts
  • LocationMichigan
  • Registered Products:8

Posted 07 January 2016 - 03:35 AM

You should be able to manually point windows to the folder where the driver is in the windows directory.


  • 0

Smell the glove.


#4 jckinnick

jckinnick

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Registered Products:1

Posted 08 January 2016 - 12:12 AM

In device driver or in a folder somewhere?


  • 0

#5 BillBee

BillBee

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2484 posts
  • LocationMichigan
  • Registered Products:8

Posted 08 January 2016 - 04:05 AM

Off the top of my head on Win XP there is a folder somewhere with the drivers in it. One other way would be to uninstall the L6 stuff and reinstall. Just make sure you don't use a usb hub when connecting the XTL.


  • 0

Smell the glove.


#6 jckinnick

jckinnick

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Registered Products:1

Posted 10 January 2016 - 01:36 AM

I found the old drivers file that I had on a usb flash drive, but it still says the same thing after I installed them. 


  • 0

#7 jckinnick

jckinnick

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Registered Products:1

Posted 16 January 2016 - 10:28 PM

Off the top of my head on Win XP there is a folder somewhere with the drivers in it. One other way would be to uninstall the L6 stuff and reinstall. Just make sure you don't use a usb hub when connecting the XTL.

I reinstalled, but now I get a failure to launch installer that takes me to a website and from there I download it and install, but nothing happens.


  • 0