Jump to content


Photo

Problem With Sd Cards


Best Answer bassman24 , 12 August 2013 - 05:03 AM

Hi there,

 

have you tried navigating to the root of the SD Card which seems not be working in the file Explorer of the M20d?

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 tochiro

tochiro

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 241 posts

Posted 12 August 2013 - 01:50 AM

Hi,

 

I have 2 SD cards (let's say card 1 and card 2) and they both worked until yesterday.  But yesterday when I want to read recorded songs on card 2 using the RECORD screen, I get a question mark in top left corner followed by the other songs recorded on card 1.  There is a search icon turning indefinitely.

 

But card 2 works normally if I backup my presets on it and it is recognized by the M20D in the SETUP screen where I can see its icon in the top left corner.  Card 2 runs also normally on my PC.

 

How come?  Thank you for your help


  • 0

#2 bassman24

bassman24

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 80 posts
  • LocationSouth West Germany

Posted 12 August 2013 - 05:03 AM   Best Answer

Hi there,

 

have you tried navigating to the root of the SD Card which seems not be working in the file Explorer of the M20d?


  • 0

#3 tochiro

tochiro

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 241 posts

Posted 12 August 2013 - 06:09 AM

Thank you bassman24, that's the problem! 

 

I have to do that and then the M20D understands that it's a new card and shows its content.  I thought the M20D could automatically detect a new card... but it does not work like that.

 

Cheers


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users