Jump to content


Photo

Problem With Gx

gx problem crackling

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mrmellon21

mrmellon21

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:1

Posted 22 August 2013 - 06:49 PM

I am new to the forums but I have a serious problem. My Line 6 GX toneport has been making weird crackling\distorted sound. It is continuous in other amp simulators and recording software so I am sure it is the GX and not Pod Farm. I do use Asio4all so that also may be the problem. If anyone knows how to fix this please help.


  • 0

#2 Triryche

Triryche

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 7278 posts
  • Registered Products:6

Posted 23 August 2013 - 04:34 PM

Run Monkey to update everything (green ticks for all).

 

Make sure you are using ASIO Line GX as your device in your DAW..

 

Post back with results.


  • 0

#3 Rimokill

Rimokill

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:1

Posted 31 October 2014 - 06:16 PM

Hello!
I have the same problem. Everything is up to date.
 


  • 0

#4 Brazzy

Brazzy

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2322 posts
  • LocationU.S.A.
  • Registered Products:16

Posted 20 November 2014 - 07:46 PM

Hello!
I have the same problem. Everything is up to date.
 

 

You might need a powered usb hub, someone recently had a similar problem and a powered usb hub fixed it. The usb ports on the computer must have been underpowered.


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: gx, problem, crackling