Jump to content


Photo

New Workbench Is Not Seeing The Jtv


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Effenix

Effenix

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 24 August 2013 - 04:48 AM

Hi,

 

I updated everything today. JVT89 has the new version 2.01 (I think a great improvement). The JT is connected via HD500. If i open Pod 500HD i can make changes on my JTV and I can see there is a connection from the JTV to the pod.

 

If i startup workbench the program tells me the JTV is nog connected to Workbench.

 

Anyone has some idea what to do?

 

Regard Effenix


  • 0

#2 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 14807 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 24 August 2013 - 04:59 AM

the new workbench will not work through a pod.

you need to use the variax interface that came with the JTV.


  • 0

#3 Effenix

Effenix

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 24 August 2013 - 05:00 AM

Thxs for your quick answer.


  • 0

#4 fredfunke

fredfunke

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 26 August 2013 - 12:37 PM

Hi,

 

is planned that it will work through a POD (HD 500)? I missed that feature :wacko: Please, do so!

 

Before, I could the guitar play with only two cables connected and without battery. Now my feet stand in the midst of a cable confusion. This is a big step backwards!

 

Regards, fred


  • 0

#5 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 14807 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 26 August 2013 - 12:47 PM

Certainly.


  • 2




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users