Jump to content


Photo

Not Getting Sound Out Of Tone 2


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 eagletribe

eagletribe

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationCoarsegold, CA

Posted 02 September 2013 - 07:33 AM

Bought my unit used from Guitar Center in March and I'm just now getting around to figuring out how to use my Pod X3 Live. When I switch to tone 2 theres no sound. Should I be using stereo patch cables? My input for tone 2 is set to "same" which would be "guitar" for tone 1. Any help would be much appreciated, I havent been able to hear any kind of dual tone that this processor is capabable of.


  • 0

#2 eagletribe

eagletribe

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationCoarsegold, CA

Posted 02 September 2013 - 08:26 AM

Just flashed the memory and reset everything back to factory and still no sound from tone 2.


  • 0

#3 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 14888 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 02 September 2013 - 08:52 AM

is tone2 locked?

(3rd knob under display, shows padlock locked\unlocked)

if its locked, unlock it and change presets... then you're free!

 

this setting will stay even if you flash the firmware.. 


  • 0

#4 eagletribe

eagletribe

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationCoarsegold, CA

Posted 02 September 2013 - 09:03 AM

no both tones are unlocked


  • 0

#5 Triryche

Triryche

    Guru

  • Line 6 Expert
  • 4581 posts

Posted 03 September 2013 - 07:04 AM

How are you monitoring the sound?


  • 0

#6 eagletribe

eagletribe

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationCoarsegold, CA

Posted 03 September 2013 - 07:24 AM

  left signal going to line 6 spider 3 30 right signal to flextone 3 2X12 combo


  • 0

#7 eagletribe

eagletribe

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationCoarsegold, CA

Posted 03 September 2013 - 10:01 PM

Attached File  gear.bmp   1.27MB   7 downloads


  • 0

#8 Triryche

Triryche

    Guru

  • Line 6 Expert
  • 4581 posts

Posted 04 September 2013 - 05:11 AM

Do you get both tones through headphones connected to the X3?


  • 0

#9 silverhead

silverhead

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 11130 posts
  • LocationOttawa, Ontario, Canada

Posted 04 September 2013 - 05:11 AM

Check the Outputs pages. Make sure Tone 2 is not muted.


  • 0

Life is what happens to you while you're busy making other plans.
.... John Lennon

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users