Jump to content


Photo

Pod Hd Mic Preamp Model Missing?


Best Answer GTLazer , 02 September 2013 - 11:57 PM

It's not in with the amps, it's in with the EQs.

Go to the full post


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 keykeeper

keykeeper

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 02 September 2013 - 11:21 PM

I read that the most recent firmwire should add a mic preamp model to the POD HD Desktop Bean. However browsing through the models I am not able to find it. Can anyone please advise how I can find the model - thanks!


  • 0

#2 GTLazer

GTLazer

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 209 posts

Posted 02 September 2013 - 11:57 PM   Best Answer

It's not in with the amps, it's in with the EQs.


  • 1

You like my answer? Hit the up arrow. You no like my answer? Hit the down arrow. Sorted.


#3 keykeeper

keykeeper

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 03 September 2013 - 12:06 AM

Ah ok:) Thanks!!


  • 0

#4 elmonorizzo

elmonorizzo

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 07 September 2013 - 03:39 AM

Is it the Vintage PRE you guys are talking about? I'm sorry I just got my POD HD bean with the latest firmware installed and I don'nt know what the "new" features are...


  • 0

#5 harilaos

harilaos

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 December 2013 - 06:27 PM

I have a pod hd and there is no preamp not even in the eq section, is it something I up load. Thanks


  • 0

#6 edstar1960

edstar1960

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1195 posts
  • LocationUK

Posted 09 December 2013 - 09:22 AM

Is it the Vintage PRE you guys are talking about? I'm sorry I just got my POD HD bean with the latest firmware installed and I don'nt know what the "new" features are...

 

Yes.


  • 0

#7 edstar1960

edstar1960

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1195 posts
  • LocationUK

Posted 09 December 2013 - 09:24 AM

I have a pod hd and there is no preamp not even in the eq section, is it something I up load. Thanks

 

You should have a VINTAGE PRE choice when you scroll through available EQ's.


  • 0

#8 silverhead

silverhead

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 11361 posts
  • LocationOttawa, Ontario, Canada

Posted 09 December 2013 - 09:38 AM

I have a pod hd and there is no preamp not even in the eq section, is it something I up load. Thanks

Make sure you are running current firmware. The Vintage Preamp was added later; it was not in the original device firmware.


  • 0

Life is what happens to you while you're busy making other plans.
.... John Lennon

 

 


#9 harilaos

harilaos

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 09 December 2013 - 01:54 PM

  Thanks I upgraded and it was added.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users