Jump to content


Photo

Toneport Ux2 Not Registering Input

toneport ux2 no input

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 richardsonk

richardsonk

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 07 September 2013 - 07:52 PM

I have a Toneport UX2 that I have not used in awhile, which no longer appears to recognize any input signal (mic or instrument). I have reinstalled all drivers using the Line 6 Monkey. The meters light up, but the needles do not move and their is no sound in the headphones. Is something burned out, or is it something else?


  • 0

#2 Triryche

Triryche

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 5134 posts

Posted 09 September 2013 - 10:23 AM

Are you using POD Farm with it?


  • 0

#3 manofknives

manofknives

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 09 September 2013 - 01:00 PM

I have the same problem for a few days now. I'm using Pod Farm and toneport turns on, but the needles don't move.


  • 1

#4 kikomorning

kikomorning

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 December 2013 - 01:46 PM

same problem, does someone solved it?


  • 0

#5 jorgenahr

jorgenahr

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 25 June 2014 - 01:05 PM

Have the same problem on my Pod studio ux2! Anyone sovled it yet?


  • 0

#6 santier

santier

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 16 September 2014 - 01:43 PM

Bonjour je n'arrive pas enregisterr mon tone port ux2 en ligne, j'ai l'étiquette avec le numéro de série d'un podstudio de coller en dessous.

Sous monkey j'ai bien mon numéro de série mais il me manque le reste pour l'enregistrer.

comment faire

help

 


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: toneport ux2, no input

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users