Jump to content


Photo

Customtone Upload...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 arislaf

arislaf

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1095 posts
  • LocationGreece

Posted 22 September 2013 - 06:32 AM

/is dead? I can not upload nothing...


  • 0

#2 evilmikehoo

evilmikehoo

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 166 posts
  • LocationBrandonville, PA USA

Posted 22 September 2013 - 06:38 AM

I was wondering that myself. Haven't seen any new uploads lately.


  • 0

#3 arislaf

arislaf

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1095 posts
  • LocationGreece

Posted 22 September 2013 - 09:46 AM

Tried to contact line6 webmaster, received an auto message...They redirect me to the http://line6.com/company/contact .I went there, and click the 

  • Report a broken link or web error    and I get this:     This webpage has a redirect loop
    The webpage at http://line6.com/com...act/brokenlink/ has resulted in too many redirects. Clearing your cookies for this site or allowing third-party cookies may fix the problem. If not, it is possibly a server configuration issue and not a problem with your computer.

  • 0

#4 arislaf

arislaf

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1095 posts
  • LocationGreece

Posted 22 September 2013 - 09:47 AM

I clear my cookies and let completely unsecured my laptop... 

 

DEAD END.

 

And dead custom tone...


  • 0

#5 arislaf

arislaf

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1095 posts
  • LocationGreece

Posted 23 September 2013 - 07:16 AM

BUMP


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users