Jump to content


Photo

Variax bass trouble with variax connection

variax bass pod hd500x xtlivebass vdi trouble

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jorgenando

jorgenando

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:3

Posted 08 September 2017 - 02:22 PM

HELP!!!

 

I have a Variax 700 bass with VDI cable, it does not work with HD500x pod or pod XT live bass. Connecting to the XT Live pod freezes the screen. Until the cable is unplugged, it will restart.
 

With the HD500x pod, I connect a regular RJ45 cable and work for a while but then the HD500X pod restarts.
 

The VDI cable works well with JTV59 variax

Can anybody help me?


  • 0

#2 eenymason

eenymason

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 345 posts
  • LocationOrstrayia
  • Registered Products:3

Posted 27 September 2017 - 03:40 AM

HELP!!!

 

I have a Variax 700 bass with VDI cable, it does not work with HD500x pod or pod XT live bass. Connecting to the XT Live pod freezes the screen. Until the cable is unplugged, it will restart.
 

With the HD500x pod, I connect a regular RJ45 cable and work for a while but then the HD500X pod restarts.
 

The VDI cable works well with JTV59 variax

Can anybody help me?

I'd say someone (ie a qualified tech) will have to take a look under the hood on this one...


  • 0

#3 psarkissian

psarkissian

    Line 6 Staff

  • Service Engineer Moderator
  • 1903 posts
  • LocationCalabasas, CA

Posted 27 September 2017 - 07:46 AM

Agreed,... what eenymason said.

Log a support ticket on this one.


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: variax, bass, pod, hd500x, xtlivebass, vdi, trouble