Jump to content


Photo

Reamp?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 spottydog10

spottydog10

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

Posted 29 September 2013 - 12:19 PM

I have a guitar track in Cubase that's not sounding as well as can be expected.
The performance is exactly right so can I somehow link my recorded track to the input of my Pod HD?

The soundcard is an Emu 0404.

Ta,
Mike
 


  • 0

#2 Metalchef

Metalchef

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 170 posts

Posted 29 September 2013 - 01:25 PM

Haven't tried it yet myself but I remember it was discussed on the old forum here is a link I believe to the most recent discussion I saw of it. http://line6.com/sup...ew/thread/91813
  • 0
Yes I hear the cries of the carrots.... For it is harvest day and to them it is the Holocaust..... So I say let the rabbits wear glasses....

#3 Metalchef

Metalchef

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 170 posts

Posted 29 September 2013 - 01:27 PM

Here is the other one I saw this one had a lot of Good info http://line6.com/sup...ew/thread/70930
  • 0
Yes I hear the cries of the carrots.... For it is harvest day and to them it is the Holocaust..... So I say let the rabbits wear glasses....

#4 spottydog10

spottydog10

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

Posted 02 October 2013 - 05:24 PM

Well, I didnt want to get too techy so this is what I did.
I copied the track over to Cubase in my laptop and ran a line out to the Pod, messed about with the sound for a half hour
till I found what I wanted and recorded it back into cubase on my PC, worked a treat.

Mike

 


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users