Jump to content


Photo

All My Tone 2's Became "bad" X3 Live

x3 live bad

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 nuwanda2812

nuwanda2812

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 14 October 2013 - 05:34 AM

Hi, i left my x3 live in the bar i played for a couple days. When i go back, i saw that all my tone 2's became a tone called "Bad".

How can this be done? Is it something technical?
I don't believe that one of my friends in the bar could delete all my tone 2s and paste the tone Bad.

Can anyone help me?

 

the proof:


  • 0

#2 silverhead

silverhead

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 11386 posts
  • LocationOttawa, Ontario, Canada

Posted 14 October 2013 - 05:39 AM

You have Tone 2 Locked. See your Home page display in the video? The padlock icon in the bottom row of the display shows that Tone 2 is locked. Turn the little black knob beneath it until the icon shows unlocked.


  • 0

Life is what happens to you while you're busy making other plans.
.... John Lennon

 

 


#3 nuwanda2812

nuwanda2812

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 14 October 2013 - 05:43 AM

i turned it unlocked but its still the same :(


  • 0

#4 stratosergio

stratosergio

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 14 November 2013 - 09:32 AM

You have Tone 2 Locked. See your Home page display in the video? The padlock icon in the bottom row of the display shows that Tone 2 is locked. Turn the little black knob beneath it until the icon shows unlocked.

Thank you silverhead. I had the same problem as nuwanda2812 and I was getting very upset but I read your solution and worked well.

 

I hope nuwanda2812 find a solution to his POD!


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: x3 live, bad

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users