Jump to content


Photo

Workbench And Dsp Overload

dsp overload workbench variax 500 pod x3 pro

Best Answer Sahalaita , 17 October 2013 - 02:06 AM

Well i fixed this issue! Just had to reset variax's factory defaults, works like a dream now!

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Sahalaita

Sahalaita

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 14 October 2013 - 08:39 AM

Can anyone tell me that why do i keep getting this annoying DSP-overload every time i try to connect my Variax 500 to Workbench? Cables are ok, every software is up to date, and sound comes out throught the cat-cable. I use Pod X3 Pro connect my Variax to computer. I'm just afraid that my Variax might be broken or something, can anyone help me?


  • 0

#2 Sahalaita

Sahalaita

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 15 October 2013 - 11:07 PM

All i could find is this. But no help for me. http://line6.com/sup...ve/thread/52650 What even is this X3PL?


  • 0

#3 Charlie_Watt

Charlie_Watt

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1150 posts

Posted 16 October 2013 - 05:38 AM

I believe what he means is X3L which is a Pod.


  • 0

#4 Sahalaita

Sahalaita

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 17 October 2013 - 02:06 AM   Best Answer

Well i fixed this issue! Just had to reset variax's factory defaults, works like a dream now!


  • 2





Also tagged with one or more of these keywords: dsp overload, workbench, variax 500, pod x3 pro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users