Jump to content


Photo

Hd500 Recognized By Monkey But Not By Line6 Edit

hd500 usb

Best Answer Williamlavon , 10 May 2013 - 05:10 AM

Oops! You put your finger on it. When I open HD500 edit, it recognized my HD500. I was using the wrong "Edit".

Thanks

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Williamlavon

Williamlavon

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 10 May 2013 - 05:00 AM

Hello, when my HD500 is connected to my Mac by USB it is recognized by Monkey. I performed all the updates successfully, but when I open Line6 Edit, the "Midi devices" box pops up and the HD500 is not listed. Hitting "refresh" doesn't help. I can't get past this point. The USB connection is working for Monkey but not for Edit. Any ideas? Thanks


  • 0

#2 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 14880 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 10 May 2013 - 05:04 AM

are you using HD500 edit or line6 edit (which wont work) it's unclear from your post.


  • 0

#3 Williamlavon

Williamlavon

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 10 May 2013 - 05:10 AM   Best Answer

Oops! You put your finger on it. When I open HD500 edit, it recognized my HD500. I was using the wrong "Edit".

Thanks


  • 0

#4 Inerzia

Inerzia

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 168 posts

Posted 10 May 2013 - 02:23 PM

William, when someone answers a question you asked, the best answer is not where you thank and say "you were right".
Be fair and give credit to the people who helped you, not to yourself


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users