Jump to content


Photo

Ux2 Just Stopped Working

ux2 line 6 stopped working clip lights drivers

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 periphery93

periphery93

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Registered Products:1

Posted 11 November 2013 - 02:09 PM

My ux2 won't connect to my laptop and I tried re installing the drivers but it keeps failing the update. The only thing I see when it's connected is the red clip lights blinking. I seriously need help


  • 0

#2 periphery93

periphery93

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Registered Products:1

Posted 17 November 2013 - 06:44 PM

Self bump. Come on someone has to be able to help me


  • 0

#3 Brazzy

Brazzy

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2316 posts
  • LocationU.S.A.
  • Registered Products:16

Posted 17 November 2013 - 07:11 PM

If you have monkey installed there are also tools to uninstall line 6 drivers. Off the top of my head I would say uninstall the drivers for your ux2 then try to reinstall them with monkey. Also, I heard that all usb ports are not created equal maybe try a different one and if you have one near where the computer power supply plugs in use that one.


  • 0

"SoundCloud Playlist"

 

 

 

 

 


#4 BigChas52

BigChas52

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2889 posts
  • LocationWashington, DC
  • Registered Products:21

Posted 17 November 2013 - 07:19 PM

Also, try the UX2 with a different computer to make sure that it hasn't died.


  • 0

#5 periphery93

periphery93

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Registered Products:1

Posted 18 November 2013 - 01:57 PM

If you have monkey installed there are also tools to uninstall line 6 drivers. Off the top of my head I would say uninstall the drivers for your ux2 then try to reinstall them with monkey. Also, I heard that all usb ports are not created equal maybe try a different one and if you have one near where the computer power supply plugs in use that one.

I tried this and my UX2 still won't connect and when I open monkey it says it's not connected and to register my device but I already registered the product a year ago. And when I try to update the ux2 drivers it always fails to install.  


  • 0

#6 silverhead

silverhead

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 15742 posts
  • LocationOntario, Canada
  • Registered Products:15

Posted 18 November 2013 - 02:42 PM

I suggest you open a support ticket to work directly with Line 6 on this.
  • 0
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
.... John Lennon

#7 diego6913694587

diego6913694587

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:1

Posted 21 November 2013 - 04:12 AM

Bonjour j'ai acheté récemment ce pod ux2, j'ai pu jouer avec pod farm 2, mais quand j'ai voulu installer gear box son arrivée m'a enlevé la possibilité de jouer avec pod farm2. J'ai (il me semble, je suis une chèvre en informatique ) désinstallé gearbox, ce qui n'a rien changé. Je ne sais vraiment pas quoi faire, je pense peut être a un choc quand le pod est tombé d'a peine 20cm, (ce qui n'est pas une lourde chute).

Enfin bref, c'est possible que le probleme vienne du input du POD ... Car j'ai bien le son de l'ordinateur qui passe par le pod, et les aiguilles bougent .. 

En esperent que quelqu'un ait compris quelque chose ...  


  • 0

#8 walnas3a

walnas3a

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:2

Posted 15 June 2016 - 09:36 PM

This might be an  old topic, but just make sure the power coming out of the USB , when i plugged mine in a usb 3, it was a catastrophe!

 


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: ux2, line 6, stopped, working, clip, lights, drivers