Jump to content


Photo

Mute All Button

mute all

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tudscamp

tudscamp

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 17 November 2013 - 03:42 AM

Purchased the StageScape M20D Mixer. The Mute All Button is not doing anything. Any suggestions? The Mute Mics button works fine. I am connected to 2 - L2M's and 2 - L3S's via L6 Link if that makes a difference.
  • 0

#2 jaminjimlp

jaminjimlp

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 180 posts
  • LocationGeorgia

Posted 17 November 2013 - 11:00 AM

It dose not make any difference what you're hooked up to if the switch is not working, it is the M20D, I don't know if you have the new firmware or not but you could try loading the new firmware or if you do have the new firmware reload it, it is available at the top of the page in the forum
  • 0

May you be blessed and our Lord Jesus keep you!!!


#3 dboomer

dboomer

    Line 6 Staff

  • Moderator
  • 2735 posts

Posted 17 November 2013 - 03:38 PM

The Mute All button is strictly hardware so it won't make any difference which firmware you are using. (That's why you don't see it on your iPad app.)

When you press the button in are you seeing the switch light up and then go off?

#4 tudscamp

tudscamp

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 22 January 2014 - 04:17 PM

I never followed up with you all. Sorry, life got really busy. Hopefully nobody else will have the same problem, but just in case. My m20 was in fact defective. The mute all button did not work. It lit up when pressed (a slow pulsing light) but nothing was muted. It was replaced at no charge and the new one works great. FYI, when you press the button, you hear a distinct relay click, and all outputs are silenced. The broken one did not do that.
Anyway, all's well that ends well.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users