Jump to content


Photo

Pod Hd500 Does Not Respond To Volume Changes. Os X Maverics

podhd500 osx maverics mac volume problem

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 terv

terv

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 17 November 2013 - 11:25 AM

Hello
I have a problem.
My Pod hd500 does not respond to changes in volume.
I have the same volume in this state
%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%
 
 
and in this
 
%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%
 
OS X Maverics.
 
I hope for your help.

  • 0

#2 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 14816 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 18 November 2013 - 07:13 AM

that's the way its always worked on mine... use the master volume.


  • 0

#3 terv

terv

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 18 November 2013 - 07:59 AM

that's the way its always worked on mine... use the master volume.

Sound from mac is extremely loud.
If I use master volume i can't hear guitar, even if combo volume and guitar volume are max.
 
I'm not exactly sure, but it seems that before (before Maverics) the sound could be controlled by a Mac.

  • 0

#4 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 14816 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 18 November 2013 - 08:03 AM

i know, trust me!

i've always just balanced it with the volume controls in other apps... such as youtube, itunes, etc...

always worked like this for me.


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: podhd500, osx, maverics, mac, volume, problem

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users