Jump to content


Photo

Fbv Shortboard Mkll Not Working With Pod Hd Pro

fbv shortboard mkll pod hd pro

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 chalky65

chalky65

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 01 December 2013 - 01:19 PM

Hi,

 

I'm having a problem connecting my Shortboard to my Pod HD Pro, it simply won't connect.  I am using the correct cable  but it just won't connect, no lights, no recognition.  I know the connector on the HD Pro is working as I can connect my JTV Variax to it and I know the Shortboard is working as it functions perfectly with my Pod X3.  I have updated both the Pod HD Pro and the Shortboard via Monkey with the latest firmware.

 

Has anyone else had an issue with this and if so, is there a workaround!

 

Any assistance greatly appreciated.

 

Thanks,

 

Chris 


  • 0

#2 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 15351 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 01 December 2013 - 01:21 PM

it doesn't plug into the same place as the variax... if you are trying that... that's why its not working.


  • 0

#3 chalky65

chalky65

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 01 December 2013 - 01:31 PM

I never realised that!  Where does it plug into then?  That'll teach me not to read the manual!!


  • 0

#4 chalky65

chalky65

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 01 December 2013 - 01:36 PM

Ah ha!!  Now I see, the plug marked FBV doh!!  I'm an idiot!  Trouble is when it's in the rack, I have to fumble around behind and just assumed I had the right input. Thanks for that.


  • 0

#5 chalky65

chalky65

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 01 December 2013 - 01:53 PM

Still not working though!  I'll try and re-flash the Floorboard to see if that does the trick


  • 0

#6 chalky65

chalky65

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 01 December 2013 - 02:19 PM

No joy there!  Anyone any ideas?


  • 0

#7 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 15351 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 01 December 2013 - 04:39 PM

The variax input sends power, and the fbv input sends power... they may do so on different pairs, and if thats the case it may have messed something up.

I'd call support tomorrow and see if they know http://line6.com/company/contact/


  • 0

#8 cestycri

cestycri

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 03 December 2013 - 02:22 AM

ciao a tutti volevo sapere se esiste un modo per avere un manuale d'istruzioni in italiano per la FBV SHORTBOARD MK II e se la stessa è compatibile con la testa spider II 150w

grazieeeee! 


  • 0

#9 maracoew

maracoew

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 January 2014 - 08:36 AM

I have the same problem. Theres no signal through FBV.


  • 0

#10 Bullet871

Bullet871

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationWinter Park, Florida, USA

Posted 10 January 2014 - 02:55 PM

Hey, chalky65

Did you try to recalibrate your FBV Shortboard when you re-flashed? If not, I'd try to hold the right nav button as you power up and have your Mk II plugged in via the FBV plug. See what it says.

Here's the latest Manual for the L6 Pod HD Pro, this may be useful.


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: fbv shortboard mkll, pod hd pro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users