Jump to content


Photo

Axsys 212 Floorboard Errors

floorboard errors axsys 212

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 maxx086

maxx086

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 02 December 2013 - 06:54 PM

hello all

 

I need some help my floorboard is giving error messages when in use.

 

Is it likely to be a cable issue? or something someone else has experienced?

 

i've tried to buy a new cable but they seem to be as rare as rocking horse doo doos.

 

i appreciate any help or advice. cheers from the land downunder. Paul


  • 0

#2 uab9253

uab9253

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 24 December 2013 - 07:12 AM

Hi - I may be wrong, but I'm pretty sure it's just a Cat5 cable. Perhaps the pinout is different, but I could swear that I've run my floor board off a plain Cat5 (ethernet/network) cable.  Give it a try and good luck


  • 0

#3 uab9253

uab9253

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 24 December 2013 - 07:17 AM

I think it's just a CAT5 network cable?  I could have sworn that I've run mine off of one.  Good luck!


  • 0

#4 jdisom

jdisom

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 08 January 2014 - 08:21 AM

Is your issue with the floorboard patches changing up on their location??  For example I have a nice clean tone on the 3rd button position, but in order to get there I have to hit the 2 button position...or stomp on the wah pedal to get button position 1.  Ive changed to a different ethernet cable and still have the same issue...can I upgrade the controller software somehow to remedy this situation...thanks


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users