Jump to content


Photo

Help Me Please! Pod Hd 400 As "unknown"

pod hd hd pod 400 unknown monkey

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 giovannimartin

giovannimartin

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 11 December 2013 - 05:00 PM

my POD HD 400 does not work on PC appears as unknown, I installed all drivers and still the same, I restarted the pc and still the same, I do not know what to do, I'm desperate.


  • 0

#2 Budman2008

Budman2008

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 11 December 2013 - 11:46 PM

Try  and disable your firewall and anti virus and reinstall monkey and drivers.


  • 0

#3 hurghanico

hurghanico

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1259 posts
  • LocationBologna, Italy

Posted 12 December 2013 - 02:56 AM

try another USB cable.. and other USB ports (avoid USB hubs)..

you can try also to do the connection with another PC to see from where comes the problem: your PC or your POD


  • 0

#4 giovannimartin

giovannimartin

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 12 December 2013 - 11:01 AM

ok, thanks! the problem is my pod, i conected in lap top and appears as unknown, what i have to do?


  • 0

#5 hurghanico

hurghanico

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1259 posts
  • LocationBologna, Italy

Posted 12 December 2013 - 01:52 PM

ok, thanks! the problem is my pod, i conected in lap top and appears as unknown, what i have to do?

 

if it's brand new bring it back to the shop and tell them to give you another one

 

if the above solution isn't possible, ask directly to the Line6 support by opening a support ticket

click here: http://line6.com/support/tickets/


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: pod hd, hd, pod, 400, unknown, monkey

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users