Jump to content


Photo

Please Help Me Bass Pod Xt Live


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 enting

enting

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 18 December 2013 - 07:12 PM

my bass pod xt live have problems, channel memory lcd no light/function and all the PEDAL not functioning,

when i try to connect to pc using line6 monkey i have no flash memory installed,and it has a quesion mark sign..

if anyone can solve or ideas to my problem pleasee please help me,,, j0c.JPG99e7.jpg


  • 0

#2 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 15396 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 18 December 2013 - 07:37 PM

all of them that i've seen like this, needed new motherboards.. in other words... dead.

you can find a service center to verify, but your money would probably be better spent finding a used replacement.


  • 0

#3 enting

enting

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 18 December 2013 - 08:14 PM

thanks you..

but how this it happen i use last 3days and now its dead already huhuhu!!

hope theres a service center can repair,,buying a new board it cost like u buy a new one...


  • 0

#4 enting

enting

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 18 December 2013 - 10:20 PM

 i try to on/off and hold the 1st button on the 4 square below the lcd and it has say "safe mode B" SRAM TEST FAILED..


  • 0

#5 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 15396 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 19 December 2013 - 07:43 AM

Couldn't speak to how it happened, but sounds like you've confirmed the hardware issue.

there isn't anything on the board that's changeable... except the whole board itself.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users