Jump to content


Photo

Hd100 Mkii No Sound Coming Out From The Speaker Output


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 dorkid

dorkid

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:3

Posted 03 January 2014 - 11:59 PM

Have a problem on my head... There's no sound coming out from all the speaker output... But there's a sound when connecting it to a
Mixer... I've check the tubes if intact and the back fuse are ok... Wasn't
Able to check the fuse under
The chassis though....i tried connecting
Input to the power
Amp and post amp at the back of re amp but nothing
Comes
Out...
Pls help.. Thank u
  • -1

#2 beaverbee

beaverbee

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:1

Posted 23 October 2014 - 04:45 PM

I have the same issue. No sound to my cabinet but I do get sound from the direct out.... did you find out what was wrong?


  • 0

#3 Kawinut

Kawinut

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Registered Products:4

Posted 25 October 2014 - 05:08 PM

I just pick up a used 212 that doesn't work for cheap. The lights and preamp work, but not the power stage. Is there a common problem with output section or the transformer? All 4 fuses good, and new tubes power and preamp.

If you guys find a solution let me know. If sort mine out I'll post it here.

Doug
  • 0

#4 joemac1

joemac1

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Registered Products:3

Posted 30 October 2014 - 08:20 AM

I have a 112 that did the same thing last saturday nite half way thru a show. I plugged it in direct and got great sound. Since then I tried resetting and reloading firmware with no change in the output levels. I can turn channel volume and master volume to max and get some output thru the speakers but was running at 20% master volume when it happened.


  • 0

#5 Kawinut

Kawinut

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Registered Products:4

Posted 30 October 2014 - 11:17 AM

Did anyone find a solution? I'm in the same boat.

Anyone here?
  • 0