Jump to content


Photo

Guitarport Outputs Fine To Speakers, But No Input(orange Light) From Guitar Is Received

guitarport no input guitar

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kitsoon

kitsoon

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 January 2014 - 08:58 AM

I just dusted off my old GuitarPort, everything seemed to be working, I installed off of the disc first and then downloaded some drivers to make it run.

If I test my 'speakers' from the control panel it played music in my headphones that were connected to the GuitarPort.

The software itself appeared to be running as well.

I do NOT see the orange light when I strum my guitar and no guitar sound is played through the program, the tuner doesn't pick up a sound either.

 

I am guessing support is not really out there for this product anymore because it is so old, but if anybody knows about this please help me out!

Thanks!!


  • 0

#2 fflbrgst

fflbrgst

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1618 posts
  • LocationNew England

Posted 06 January 2014 - 05:25 AM

Try plugging into a different USB port?  And/or with a different USB cable?


  • 0

#3 Triryche

Triryche

    Guru

  • Line 6 Expert
  • 4543 posts

Posted 06 January 2014 - 08:16 AM

Also run the newest Line6 Monkey to make sure everything is up to date.

 

This disc is relatively useless, toss it or you can save it as a flying disc, coaster, or installation art!!  :lol:


  • 0

#4 Triryche

Triryche

    Guru

  • Line 6 Expert
  • 4543 posts

Posted 06 January 2014 - 08:17 AM

Also,  POD Farm 1.12 (not 2.5x) replaces Gearbox and is a free upgrade


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: guitarport, no input, guitar

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users