Jump to content


Photo

Line 6 Shut Down?

line6 pod pod kb37 toneport kb37

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Puppetlance

Puppetlance

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 18 May 2013 - 09:54 PM

This defect happens, well regularly. 

I will be jamming or listening to some music cause I do like to use my line 6 to plug up to some speakers, and just jam to songs. 

Now, once in a while it will basicly "shut down" the led lights for the clip dont flash and the meters still glow but do not recognize input sound.

So once i unplug it from my pc and plug it back in the clip lights flash back and forth.

Once this happens any other usb device such as a mouse etc will shut down as well.

so im wondering is it the drivers? because it says its all updated and im not sure its really annoying.


  • 0

#2 toneman2121

toneman2121

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2715 posts
  • Locationphilly

Posted 19 May 2013 - 03:15 AM

i would update the drivers and re-flash the memory


  • 0

I'M SO HAPPY!


#3 Triryche

Triryche

    Guru

  • Line 6 Expert
  • 4577 posts

Posted 20 May 2013 - 04:56 AM


+1 to Toneman

What OS are you using?
  • 0

#4 Puppetlance

Puppetlance

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 30 May 2013 - 12:30 PM

Sorry it took me a while to get back to you guys

im also having another problem if you check out my otther post.

Im using a laptop

 

Toshiba Satellite c675

with windows 7 ive never had a problem before with this.

Please check out my other post.


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: line6, pod, pod kb37, toneport kb37

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users