Jump to content


Photo

Master Volume Not Working On X3 Live


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 richter269

richter269

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Posted 11 February 2014 - 05:05 AM

Just moved up to the x3 live. The master Volume will not work on any patch. Any ideas on how to set up or what to look for. 


  • 0

#2 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 15514 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 11 February 2014 - 06:05 AM

been a while since i used the x3, are you coming out of the xlr? perhaps you have selected an output mode that uses those "fixed"?


  • 0

#3 richter269

richter269

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Posted 11 February 2014 - 06:22 AM

I am using a marshall 100 watt. coming out of effects loop return to live out, guitar  to input., Everything thing else works & can be edited except for the master volume


  • 0

#4 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 15514 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 11 February 2014 - 06:30 AM

sounds like its cabled right... but there are different output modes in the x3, i'd look there... just a hunch though... as i said i havent used an x3 in a few years.


  • 0

#5 richter269

richter269

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Posted 11 February 2014 - 06:58 AM

Thanks,. I also have  a pod xt which to me is easier to use. (old school not to tech savvy) , I will look there. 


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users