Jump to content


Photo

Plese Help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 guilhordas

guilhordas

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 364 posts
  • LocationBrazil

Posted 24 May 2013 - 10:13 AM

please help me
I pressed the button set list in send of pod edit and
all I my user 1 disappeared , all my patchs gone deleted , I turned off the pod, turn off the usb but nothing, not around my patch, what happened?
user 1 desapeard also ,now appears set list instead of user 1
I really lost it?


I have saved on my pc bundle but it is very old, I already changed a lot after that my patches

thanks


  • 0

Jtv 69 , pod hd 500, suhr S3,prs custom 22, Gibson SG standard 96, fender plus strat 93


#2 Inerzia

Inerzia

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 169 posts

Posted 24 May 2013 - 10:53 AM

Most likely the patches are lost. If it's not human error, then it could be one of the bugs in HD edit.
I've lost patches too, because the editor decides they're corrupt and it makes a reset on them,

that's why I make backups every week or so. 


  • 0

#3 guilhordas

guilhordas

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 364 posts
  • LocationBrazil

Posted 24 May 2013 - 11:07 AM

oh man, thats bad, im very sad,

but thanks


  • 0

Jtv 69 , pod hd 500, suhr S3,prs custom 22, Gibson SG standard 96, fender plus strat 93


#4 silverhead

silverhead

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 11377 posts
  • LocationOttawa, Ontario, Canada

Posted 24 May 2013 - 11:24 AM

Please see my reply in your duplicate thread:

http://line6.com/sup...lost-my-bundle/


  • 0

Life is what happens to you while you're busy making other plans.
.... John Lennon

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users