Jump to content


Photo

Custom Tone

whats happened?

Best Answer hurghanico , 03 April 2014 - 06:43 PM

Put in search " Marshall" and about 4 patches come up. Is this right? Sure I searched before and found loads.

 

Customtone needs to be fixed, currently it has several problems and it doesn't work at all as it should..

Go to the full post


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 medbad5150

medbad5150

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 104 posts

Posted 03 April 2014 - 06:06 PM

Put in search " Marshall" and about 4 patches come up. Is this right? Sure I searched before and found loads.


  • 0

#2 hurghanico

hurghanico

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1384 posts

Posted 03 April 2014 - 06:43 PM   Best Answer

Put in search " Marshall" and about 4 patches come up. Is this right? Sure I searched before and found loads.

 

Customtone needs to be fixed, currently it has several problems and it doesn't work at all as it should..


  • 2

#3 medbad5150

medbad5150

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 104 posts

Posted 06 April 2014 - 11:33 AM

Diamond mate many thanks, thought it was just me!


  • 0

#4 chuberto

chuberto

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

Posted 06 April 2014 - 05:11 PM

Obviously somethings wrong but don't forget just how many patches are called Plexi, JCM or AFD..... No mention of Marshall anywhere!


  • 0

#5 medbad5150

medbad5150

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 104 posts

Posted 07 April 2014 - 07:21 AM

No cheers mate I know, but I searched months ago for 'Marshall' and hundreds were there for HD500, alarm bells were ringing when I searched again and only four were shown. Some I had even previously downloaded but didn't like were gone. But as the good man says, there must be problems on Custom Tone


  • 0

#6 hurghanico

hurghanico

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1384 posts

Posted 07 April 2014 - 02:50 PM

No cheers mate I know, but I searched months ago for 'Marshall' and hundreds were there for HD500, alarm bells were ringing when I searched again and only four were shown. Some I had even previously downloaded but didn't like were gone. But as the good man says, there must be problems on Custom Tone

 

currently with Customtone if I search for something and I redo the search again I get different results..

 

eg if I search my patch "Hey Joe" the first time I get nothing, at the second attempt I finally see my patch listed..

 

also, marshall plexi and some other amp models lost their name in the customtone descriptions and have replaced by numbers, this could be the reason you can't find them because maybe they are wrongly indexed as numbers..


  • 1

#7 LesEbony

LesEbony

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

Posted 12 April 2014 - 02:15 AM

please.

 

FIX CUSTOMTONE "SEARCH"

 

thx.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users