Jump to content


Photo

Can't Record New Loop

jm4

Best Answer toneman2121 , 30 May 2013 - 05:19 PM

reflash the memory

Go to the full post


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 beerbird

beerbird

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 30 May 2013 - 05:07 PM

After playing a saved loop (or making a loop) I can't record a new loop without unplugging and re-starting my JM4. There has to be a better way! Thanks for responding.


  • 0

#2 toneman2121

toneman2121

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2774 posts
  • Locationphilly

Posted 30 May 2013 - 05:19 PM   Best Answer

reflash the memory


  • 1

I'M SO HAPPY!


#3 beerbird

beerbird

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 13 June 2013 - 09:31 AM

Toneman, Thank you it worked!

 

How do I award you points?


  • 1

#4 toneman2121

toneman2121

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2774 posts
  • Locationphilly

Posted 13 June 2013 - 02:53 PM

yo man. i'm so happy :)  :P .press the little green arrow on the right of my post


  • 0

I'M SO HAPPY!


#5 beerbird

beerbird

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 18 June 2013 - 06:05 AM

Flashing the memory worked once. Next time I turned on the machine I couldn't get back to record without restarting.


  • 0

#6 toneman2121

toneman2121

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2774 posts
  • Locationphilly

Posted 18 June 2013 - 10:51 AM

crap, back to square one. what i neglected to tell you is a global reset is required after any reflash. this might have caused the problem. 

 

http://line6.com/support/docs/DOC-2222


  • 0

I'M SO HAPPY!






Also tagged with one or more of these keywords: jm4

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users