Jump to content


Photo

"this tone contains an amp or effect from an expansion pack you do not own"


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 yurikriv

yurikriv

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 04 June 2014 - 01:10 PM

Hello! I

 

have a POD XT  Live. Today I turned it on after some monthes pause of using. As I was going through the presets I get the message "this tone contains an amp or effect from an expansion pack you do not own" when choosing some of them.

 

I cannot use monkey because it can't to recognize the POD XT LIVE with the USB cable. I tried new USB cable, all USB ports in my comp, deinstall and re-install line6 drivers. Windows can't see the device. Also I connected POD to another computer, installes drivers, connected POD, and had the same problem It doesn't see the POD via USB cable.

 

How can I solve the problem?

 

Thank you in advance!


  • 0

#2 TheRealZap

TheRealZap

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 15676 posts
  • LocationClemmons, NC USA

Posted 04 June 2014 - 01:55 PM

is it possible that you simply don't own the expansion packs, and the tones just aren't supposed to work?


  • 0

#3 crice53

crice53

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 02 July 2014 - 03:26 PM

You need to install the License manager and re authorise the devices. Had the same problem the other day with mine. (Had it 7 years, but the expansion packs disappeared when I attached to the latest Monkey software..all was well when I loaded the License manager and authorised the kit).


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users