Jump to content


Photo

KB37 not working after upgrading hardware in PC


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 zeroanima

zeroanima

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 12 June 2014 - 08:14 PM

Hello! I've got this KB37 that used to work just fine, my processor died on me so I had to upgrade it, after the upgrade, haven't been able to make it work. I tried reinstalling drivers and the licensing, it just won't recognize it so I can't do any firmware updates.

 

When I plug it in it sounds as something connected, but it never recognizes the keyboard. Any suggestions on what to try?

 

I'm using Windows 7.


  • 0

#2 Triryche

Triryche

    Uber Guru

  • Line 6 Expert
  • 7137 posts
  • Registered Products:6

Posted 16 June 2014 - 05:16 AM

Just for clarification, the newest version of Monkey cannot see it?

 

In th emeantime, make sure you have all your Windows updates and all non-Line6 drivers for computer, mobo, chipsets, ect are current.


  • 0

#3 strixnebulosa

strixnebulosa

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Registered Products:1

Posted 21 October 2014 - 08:41 AM

In my case it does even disable all the sound from my computer.  After reinstalling my computr is completely quiet both in on board card and on KB37.  Unpluging KB37 doesnt start onboard sound.  Windows say sound has been disabled,  When i check in control panel it says both onboard card and KB37 are set to "standard" even it both ar disabled.  This is catch 22.  And I have a soundtrack to make to a video......


  • 0