Jump to content


Photo

Windows 8.1 USB won't record.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 DubbsX

DubbsX

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 23 July 2014 - 05:27 PM

I am running windows 8.1 and a POD X3 trying to record with Reaper/Samplitude. I have installed monkey, updated drivers firmware.  The device is recognized on my pc as a playback and recording device.  I have my headphones plugged directly into the headphone jack on the POD x3 and can hear my guitar sounds.  However when I try to record, my device is recognized but I get no audio.  If i try to play audio to my pod (since it is a sound card) no audio plays through my headphones which are connected to the POD.  Here are some screen shots of my setup.

 

3cUzbOL.jpg

 

eVgHZSz.jpg

 

crk5nTP.jpg

 

ez2ybY1.jpg

 

Not quite sure if i am missing a output setting on my POD X3.  When I press the outputs button I only see options for Digital output, not usb.  Any help would be much appreciated.

 

 


  • 0

#2 BillBee

BillBee

    Iknowathingortwo

  • Members
  • PipPip
  • 255 posts
  • LocationLivonia, Michigan

Posted 24 July 2014 - 03:10 AM

I don't have Win8.1 (so grain of salt here) but its probably a Reaper setup issue like enabling sound monitoring/and using the correct input L6 Driver (lots of menus in there). I'm not at home so I can't give you more specifics.. 

 

http://www.youtube.c...h?v=HH7RV-U0zTE

 

Was a vid I used to get my feet wet with reaper.

 

-B


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users