Jump to content


Photo

Spider Valve MkII Preset Rotary Knob Stopped Working

spider valve mkii preset knob

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 MasterOfMagick

MasterOfMagick

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 August 2014 - 09:12 AM

Hi all,

 

Recently acquired this amp and had a bit of an issue with the rotary function of the preset knob being a bit temperamental. Now it's chosen to stop working all together. However, the push to edit function of the knob still works.

 

Any suggestions?

 

Alex


  • 0

#2 napynap

napynap

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 52 posts
  • LocationPalmdale, CA

Posted 20 August 2014 - 10:00 PM

'Rotary Knob', is not listed anywhere on the amp or in the manuals, but it sounds like you are referring to the Presets knob.

 

Since it was recently acquired, I would try:

 reset factory:  http://line6.com/sup...ew/thread/24216

 update firmware:  http://line6.com/sup...structions-r111

 

Maybe the knob will work correctly now?


  • 0

#3 MasterOfMagick

MasterOfMagick

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21 August 2014 - 03:31 AM

I'll try a factory reset but I'm worried I won't be able to edit my user saved presets if it doesn't work.


  • 0

#4 MasterOfMagick

MasterOfMagick

    Just Startin'

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 23 August 2014 - 07:12 AM

So I tried a factory reset and it didn't work


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: spider, valve, mkii, preset, knob

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users