These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD HD


Support forums for all POD HD products


Pod HD Pro low input gain
by knobsmcgee on 2013-03-26 20:41:00

Hello POD People,

I just purchased an HD Pro.  I'm lovin' the tone, especially the dynamics.  Definately a step forward from the 2.0, XT and X3 that I had previously. Unfortunately I'm having an odd problem.  About 50% of the time, when I power up, I have much lower gain (6-8db) at the guitar input (Yes I tried punching the pad in and out).  If I power down and back up, the problem goes away.  I found one other post discussing a similar problem but no solution.  I'm considering returning the unit for a replacement or sending it in for warranty repair but thought I'd check with you guys in case there's a DUH! solution that I haven't thought of.  BTW, I loaded V2.10 when I first fired it up so it's current.

Any help would be appreciated,

Knobs



Re: Pod HD Pro low input gain
by Texxxxx on 2013-03-27 08:10:56

Here is my experience:

http://line6.com/support/thread/77958?start=0&tstart=0

Mythird HD PRO works perfectly.



Re: Pod HD Pro low input gain
by knobsmcgee on 2013-04-15 22:11:46

Hey Texxxxx,

Sorry to be so late responding.  Thanks so much for your reply!  I've replied to your thread so I can stand up and be counted.  I've been waiting for a call from the warranty center in Sacramento for two weeks now.  Guess I'll have to call them.

Thanks again,

Knobs




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.