These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: StageScape M20d Mixer Community Support



Autosensing broken
by antonioctd on 2013-04-13 03:02:02

My M20d always thinks there is a monitor plugged in to the "C" monitor output!

It's annoying because a monitor icon keeps appearing on the stage and I have to manually delete it each time!!!

I bought it from Thomman and I'm form Portugal. Now I'll have to send it to Germany? DAM!!!! I use to work every day....

Does any body know of a kick fix for this?



Re: Autosensing broken
by silverhead on 2013-04-13 07:28:18

I would try reinstalling the firmware (after backing up any custom presets, of course).

http://line6.com/support/docs/DOC-2832

">http://line6.com/support/docs/DOC-2832">http://line6.com/support/docs/DOC-2832



Re: Autosensing broken
by ArneLine6 on 2013-04-14 11:21:18

If reinstalling does not fix it please contact our customer support and we can find a way to resolve this as comfortably as possible.

The UK support team can be reached at +44 (0) 1788 566 555, Mon-Thurs 9am – 5pm GMT and Fri 9am – 4pm GMT.



Re: Autosensing broken
by dboomer on 2013-04-17 04:28:05

There is a tiny switch in the output XLR jack that is likely stuck.  Try plugging in and out on that jack giving it a slight wiggle.  Some brands of plugs seem to leave it stuck.



Re: Autosensing broken
by antonioctd on 2013-04-19 13:12:08

That did it! Thanks a lot!




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.