These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: Stompbox Modelers / ToneCore



Line 6 DL4 not working
by luke_d on 2009-09-27 05:32:08

im using a DL4 stomp box and have had it for just over a year now.

all of a sudden it stopped working.

all four lights flashed as if the batteries had gone (im using a line 6 power supply for it) and then it stopped working

i have tried batteries and other power supplies and it just wont work any more.

what should i do now?



Re: Line 6 DL4 not working
by AndyParedes on 2009-09-29 15:07:46

Hello,

Have you tried a factory reset? see the following links for more information:

Line 6 Four Button/Stompbox Pedal FAQs

http://line6.com/community/docs/DOC-3965

If you are still having problems, please have your unit to repair.

Product Repair

http://line6.com/community/docs/DOC-4285



Re: Line 6 DL4 not working
by luke_d on 2009-10-12 15:52:45

hey, sorry about the late reply to this, been away.

the factory reset didnt work. the pedal isnt responding to anything. it doesnt turn on at all.

could you please send me the link for sending it off to be repared again as the one in the previous post isnt working.

im a UK resident, is there a place in the UK to send it too?

cheers, Luke



Re: Line 6 DL4 not working
by AndyParedes on 2009-10-13 08:41:39

Please contact Line 6 UK directly for repair information:

Line 6, Inc.

4 Sopwith Way

Drayton Fields Industrial Estate

Daventry, Northamptonshire

United Kingdom, NN118PB

Telefon: +44 (0) 1327 302 700



Re: Line 6 DL4 not working
by jwalk757 on 2013-03-06 12:27:15

I am having the same trouble and do not know who to contact, I live in Michigan




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.