These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD Farm / POD Studio / TonePort



My POD Farm doesn't work after I restart my computer
by sleepterror on 2010-01-21 11:56:12

Hey.

Im playing right now and my pod farm is doing great...

but i know that tomorrow it will not even open and I dont know the reason?

other questions I have:

1- when I want to disconnect my POD Studio from my pc, what should I do to not "hurt" him hehe

2- To record with good quality what should I do, and where? ( because the distorted sounds recorded sucks... )

thanks for your attention

\m/



RE: My POD Farm doesn't work after I restart my computer
by ricksox on 2010-01-29 16:02:57

Hello,

So you are saying that you can launch the software with your device connected but the next day after a fresh computer reboot it will not launch?

Can you explain to me in a little detail exactly what is happening?

Line6Miller



Re: RE: My POD Farm doesn't work after I restart my computer
by sleepterror on 2010-01-30 21:21:34

hey. I installed all programs that came with POD STUDIO UX2 like Pod farm...

Usually at night I use my pc while im in bed... so I turn off the pod studio ( disconnecting it from my laptop) and then I come to bed with my laptop, then I turn off my pc. Next day, I turn on my pc and if I try to use Pod farm , it doesn't even open and appears an error that doesn't say nothing special. I reinstall it again... then it works perfectly... thats how it happens.

the error that appears is:

http://img707.imageshack.us/img707/7011/erropod.jpg-> (Signature error...)

what should I do?

thanks for the attention.

ah and sorry for the multiple threads it was for mystake, I don't know how that happen.




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.