These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD 2.0, PODxt Family, Pocket POD, FloorPODs



POD UX1 - Poping and Cracking
by mediamike55 on 2011-06-18 16:00:18

Line6 -

I am very frustrated with your POD UX1 product on my Windows 7 machine. I have updated everything and gone through numerous support forms on your website to try and trouble shoot a poping and crackling sound that your hardware is producing.

It has affected my entire audio output on my machine so nothing plays without interfearance (iTunes, Windows System Noises, DVD's, Etc).

I NEED a solution or I would like a refund please.

Thank You

Mike Thompson



RE: POD UX1 - Poping and Cracking
by Line6david on 2011-06-20 16:09:59

Hi,

This issue could be related to a number of things. First check your connections.

Have you tried connecting to different USB Ports?

Are you using a USB hub?

Make sure you have the latest drivers installed:

http://line6.com/software/

Then try the optimizations in our USB Troubleshooting Guide:

http://line6.com/community/docs/DOC-4282

Thanks,

David

Line 6 Customer Support



Re: RE: POD UX1 - Poping and Cracking
by mediamike55 on 2011-06-20 16:34:50

David - Thanks for the reply.

I have tried all the solutions you suggested and still have not been able to eliminate the problem.

Any thoughts?



Re: RE: POD UX1 - Poping and Cracking
by Line6david on 2011-06-24 15:47:12

Hi,

  I noticed you are using an AMD machine, try searching for a USB filter driver:

  http://line6.com/community/docs/DOC-2215

  Also, try updating your computer's video card.

  Thanks,

  David

  Line 6 Customer Support




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.