These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: Spider IV/Spider Online



Can't Find a Preset (I'm stupid)
by damajackal on 2011-09-10 18:50:17

I'm coming back to Line6 after years of acoustic playing, so I'm a little (a lot) rusty.

I just got a Spider IV (120) and I was browsing around this page:

http://line6.com/spideriv/sounds75.html

Iliked the one called "Clean Funky Auto-Wah" so I looked for it on my amp and couldn't find it. Is it on there? Am I looking in the wrong places? Is it something I need to download?



RE: Can't Find a Preset (I'm stupid)
by Line6david on 2011-09-12 15:54:30

Hi,

The sounds on the product page are just there to give you an idea of what the amp sounds like.

Those presets are not written down anywhere.

If you want more tones I would suggest checking out customtone.com:

http://line6.com/customtone/

And our creating and balancing tones FAQ:

http://line6.com/support/docs/DOC-4537

Also, if you are getting back into playing don't forget to checkout the lessons in Spider Online:

http://line6.com/spideronline/

Thanks,

David



Re: RE: Can't Find a Preset (I'm stupid)
by Line6david on 2011-09-16 09:22:05

Hello,

It has been at least 48 hours since we've heard from you. We're going to assume your question has been answered and close this support ticket. If you feel your question(s) have not been answered, or, if you have further questions, please feel free to re-open a support thread within our support community and we will answer your questions accordingly. Thanks!

Line 6 Support




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.