These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD HD


Support forums for all POD HD products


HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by gingerbear67 on 2011-09-13 04:50:02

Any news on a fix for this bug? It seems to have been around for a while and must be impacting a lot of users. It's a pretty fundamental error and you would imagine it's fairly simple to address..?



RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by laplayantonio on 2011-09-15 03:32:25

hello

Thanks for getting in contact with us regarding your feedback. However, for your feedback to get to the right people, it needs to be added to our product feedback database, which can be done here:

http://line6.com/company/contact/productFeedback/?topicSelected=3

We take your feedback very seriously and appreciate the time you take to help us better serve you with better quality products.

Thank you,

Line 6 Customer Service



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by amarokmen on 2011-09-15 07:26:23

I have the same problem,

This is terrible (esp.onstage)

What we can do?



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by silverhead on 2011-09-15 07:29:05

I know it's not ideal, but what you can do is turn off the FX Loop while tuning. You can assign it to a footswitch.



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by amarokmen on 2011-09-15 07:53:40

This absurdity. Tuner should work! if anyone I fix it? Should I return the equipment for repair under warranty? maybe I should give to the shop?



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by amarokmen on 2011-09-15 07:54:58

You can not sell something that does not work!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by TheRealZap on 2011-09-15 07:59:36

the tuner tunes....

not everyone requires that the tuner mutes while tuning...

saying it doesn't work is wrong...

saying it doesn't work like you want it to is the real truth....

i certainly hope it gets fixed... its a nice and reasonable request/expectation....

but do drop the drama.



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by amarokmen on 2011-09-15 08:27:25

Thanks for your reply Not everyone needs to mute the sound during the tuning - I agree, why is there an option mute / bypassbut mute option DOES NOT WORK and that is why I write When you're on stage there is no tuning loud! Can anyone give me some advices what should I do?



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by silverhead on 2011-09-15 09:32:22

amarokmen wrote:

...Can anyone give me some advices what should I do?

I already have. You think it's absurd - so you have a choice:

- do something absurd that solves your problem on stage, or

- don't do it and continue to have your audience listen to you tuning (and then continue to rant about it here).



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by amarokmen on 2011-09-15 09:46:17

:)))))))))))

I mean, if Line6 is going to fix this error as soon as possible? Because selling something that does not work properly is to meabsurd and lying to customers.

I am angry because I bought something that does not work properly. it's obvious ...




RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by Line6Don on 2011-09-19 13:16:59

Hey gingerbear67,

Please check back on our news and software pages for updates in the future:

http://line6.com/news/

http://line6.com/software/



Re: RE: HD-500 FX Send not muted whilst tuning
by amarokmen on 2011-09-20 15:23:10

I tried many times to update everything and nothing. Next I have a silent signal when using a guitar tuner. Do any of you have similar?

Maybe I should give POD to the shop under warranty?




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.