These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD Farm / POD Studio / TonePort



Pod farm 2.51 not working without UX1
by Frankup on 2011-11-06 20:58:09

A year ago I purchased a pod UX1 and have been using the free version of pod farm 1 that came with the hardware.

Recently I ordered a new audio interface, and I wanted to be able to use pod farm with my new interface instead of the UX1, so I purchased pod farm 2.5 and the metal shop pack. According to the license manager, my computer is authorized with pod farm 2 and metal shop.

Unfortunately, when I run pod farm without my UX1 connected, it tells me that there was no pod farm 2 license authorized. It lets me use a trial version of pod farm, and doesn't authorize my metal shop pack.

Any help would be great.

Edit:

I have un-authorized and re-authorized my computer, and the same problem persists.

I also updated all drivers, and no solution.



Re: Pod farm 2.51 not working without UX1
by Frankup on 2011-11-07 15:19:00

Bump. This is beginning to get very fustrating D:



Re: RE: Pod farm 2.51 not working without UX1
by Kneehow on 2011-11-10 09:54:42

This might be something to do with dependencies related to your OS. Are you on Vista or Windows 7?

 

We've found that some users haven't done a crucial series of updates to their Windows OS, particularly for the C++ dependencies. Over time, we've gathered our findings and provided this recommendation to Windows OS users having difficulty getting the computer authorization to open the features that the license should offer: http://line6.com/support/servlet/JiveServlet/download/2304-23-16000/Visual%20C%20plus%20Update.docx

Please follow the steps in that and see if it doesn't solve the issue. Note: several users have alerted that it might take anywhere from 2-3 restarts and re-checks for Updates with each restart before the problem on their particular system was resolved.



Re: RE: Pod farm 2.51 not working without UX1
by Line6Tony on 2011-11-14 13:52:10

Hello. It has been at least 72 hours since we've heard from you. We're going to assume your question has been answered and close this thread. If you feel your question(s) have not been answered, or, if you have further questions, please feel free to re-open a support thread within our support community and we will answer your questions accordingly. Thanks!



Re: Pod farm 2.51 not working without UX1
by Travis66 on 2013-04-14 15:16:54

I'm having the same problem, and i'm using a mac book. I can't even use the pod farm plug-in without the UX1 pluged in.



Re: Pod farm 2.51 not working without UX1
by TheRealZap on 2013-04-14 17:22:35

you can only use it with the UX1 plugged in unless you paid extra for the license.

the license belongs to the UX1 if it was included with the purchase.

no UX1=no license.




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.