These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD Farm / POD Studio / TonePort



Unprocessed Guitar Problem?!
by David6505 on 2012-01-22 13:52:04

Hey, I have a macbook pro and use pro tools LE with the pod farm 2 plugin.

The problem I'm having is that when I'm using it as a plugin I can still slightly here some unprocessed guitar behind the processed guitar.

I've looked all over the net and would really appreciate an answer.

Cheers.



Re: Unprocessed Guitar Problem?!
by arislaf on 2012-01-22 15:51:59

Check the outputs from the pod farm ,so that you mute the unprocessed and hear only the proccesed (meaning the dry is mute and the wet full).



Re: Unprocessed Guitar Problem?!
by David6505 on 2012-01-24 12:25:01

I'll have a try tomorrow as I'm not at home right now, but thank you for an answer. Is the options in the mixer of the actual program or in the plug-in?



Re: Unprocessed Guitar Problem?!
by laplayantonio on 2012-02-03 05:04:06

there is no such setting in the Plugin, only in the Standalone editor

do you still need help?

line6antonio



Re: Unprocessed Guitar Problem?!
by laplayantonio on 2012-02-06 02:49:39

Hello,

  It has been at least 72 hours since we've heard from you. We're going to assume your question has been answered and close this thread. If you feel your question(s) have not been answered, or, if you have further questions, please feel free to re-open this thread with us and we will answer your questions accordingly. Thanks!




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.