These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD Farm / POD Studio / TonePort



Drivers WON'T Update (Line 6 Toneport UX8)
by Tylerthompson94 on 2012-06-23 19:22:36

I recently upgraded from my 15-inch Macbook Pro to a Mac Pro and today when I attempted to use my UX8 for the mic inputs/pre's I couldn't get any signal. When my device is connected to my computer, Line 6 Monkey tells me that the drivers are up to date but when I disconnect it says I need to install the latest drivers. I have tried countless times uninstalling the drivers, installing them from Monkey and from the website. Restarting my computer and the device and I am out of ideas. It works just fine on my Macbook pro and the drivers are updated. I'm thinking it may have something to do with the switch between Snow Leopard to Lion. Any ideas? I really need this fixed ASAP. I have bands recording with me and am unable to do anything without it.

Thanks

Tyler Thompson



Re: Drivers WON'T Update (Line 6 Toneport UX8)
by Triryche on 2012-06-26 08:55:42

Just for clarification, you are running the newest version of Monkey?

http://line6.com/software/

Yo">http://line6.com/software/">http://line6.com/software/

Yocan contact Line6 directly via a support ticket:

http://line6.com/support/tickets/add.html

">http://line6.com/support/tickets/add.html">http://line6.com/support/tickets/add.html



Re: Drivers WON'T Update (Line 6 Toneport UX8)
by Tylerthompson94 on 2012-06-28 02:50:24

Yes I am and I did that on June 23rd and haven't heard anything back so I'm still hoping for an answer soon.




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.