These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: James Tyler Variax Guitars


Support community for JTV.


JTV-59 not working
by jbotofte on 2012-09-05 05:41:18

Suddenly my JTV-59 (non-US model) stopped working the other day. The battery is full, the battery charger flashing correctly, but I don't see any green lights anymore on the guitar and cannot turn on the modelling. Just a few weeks ago before going on holiday, it worked fine. I guess I have to take it to my dealer, but any suggestions why this would suddenly happen. I have only had the guitar for a year. I also tried to connect it with the variax workbench but I don't get any green light from the guitar though that always worked fine in the past.

Thanks

John



Re: JTV-59 not working
by TheRealZap on 2012-09-05 06:10:33

the warranty is a year, so hopefully you can squeak that in... or maybe ask nicely... http://line6.com/company/contact/">http://line6.com/company/contact/">http://line6.com/company/contact/

have you tried any other means of powering the guitar? using a pod or XPS box?



Re: JTV-59 not working
by jbotofte on 2012-09-05 06:31:48

No, unfortunately.

Does anyone know how the battery charger reacts to a defunct battery? would it flash as if it were fully charged or just show a constant red light?

John



Re: JTV-59 not working
by ticklemore on 2012-12-28 15:47:25

This just happened to my guitar, JTV 69 US.  Did you resolve this?




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.