These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD Farm / POD Studio / TonePort



When I join my guitar to Line6 ux2 happens nothing!
by Octava on 2012-10-11 12:30:16

Hello guys,

i need your help, so i bought a used Line6 UX2 , i instal everything for it like in this video,
http://www.youtube.com/watch?v=OIeJjy9Ruro&feature=relmfu
drivers, pod farm, and so long...
but when I join my guitar to Line6 ux2 happens nothing! How can i figure it out? Thanks!



Re: When I join my guitar to Line6 ux2 happens nothing!
by Octava on 2013-01-29 07:43:54

Heeeeeelp!



Re: When I join my guitar to Line6 ux2 happens nothing!
by TheRealZap on 2013-01-29 07:47:37

do you have your speakers plugged into the ux2?



Re: When I join my guitar to Line6 ux2 happens nothing!
by MikeyB78 on 2013-01-29 12:30:32

I am having a similar problem with my UX1. I can get sound from i-tunes etc, however it does not pick up the guitar input or the mic.

All drivers and software up to date also.



Re: When I join my guitar to Line6 ux2 happens nothing!
by dback on 2013-01-30 10:00:52

Is everyone making sure that in thier mixing window, the correct input for "Instrument" is being selected?  Click on the drop down menu where you have the choices for "Mic 1, Mic 2, Instrument"..etc.

Take a deep breath and think about the process and explore the software.  So check out the "Mixing" section in which you tell Pod Farm to monitor "Instrument". 

When I first started out with the UX2, I would do the same thing and forget to change from a Mic setting to an instrument setting. 

Good luck.




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.