These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD Farm / POD Studio / TonePort



USB PORTS STOP WORKING WHEN POD FARM OPENS
by ichurch11 on 2012-10-19 13:51:27

Hey,

I recently ran into an issue with my KB37. When I start up my Mac (2012 Mountain Lion 10.8), I DO recieve power in my KB37 but as soon as I open POD FARM (Any version), the USB ports STOP working completely and I need to restart my computer for them to work again. ALL of my drivers, license manager, line 6 monkey & etc. are up to date. I've reinstalled them to see if it would solve the issue but it never did. Any help or solutions would be great because I am tired of trying to figure it out.

Thanks



Re: USB PORTS STOP WORKING WHEN POD FARM OPENS
by ichurch11 on 2012-10-25 00:03:51

A reply would be much appreciated



Re: USB PORTS STOP WORKING WHEN POD FARM OPENS
by hulbert on 2012-10-26 04:43:15

Hi,

   I don't have a Mac, so I probably won't be of much help, but I saw you weren't getting any replies so I just thought I would offer the possible things I can think of (all of which you might have already tried, so forgive me in advance ):

First, I have noticed Mountain Lion users have been having problems with crackles and other noises etc. and also devices not working - here are a couple of pages:

http://line6.com/support/thread/88571?tstart=0

_jive_internal="true" href="/thread/86574?tstart=0">http://line6.com/support/thread/86574?tstart=0

Second,(though I am pretty sure it will be due to Mountain Lion and not this) you could have a look at the usb info page at:

http://line6.com/support/docs/DOC-4282

Havingsaid that about it probably being Mountain Lion related, I have just seen a post from a pre-mountain lion mac user who couldn't get it to work, although it didn't seem to be when pod farm was opened.

The third thing is to possibly contact technical support by going to the top right of this page in 'support' and then clicking contact technical support, and also contact technical support on the page after that.

Sorry I can't be of much more help.

God Bless,

David

Hope some fix comes for you and the other ML users.



Re: USB PORTS STOP WORKING WHEN POD FARM OPENS
by simonk83 on 2012-11-18 00:25:23

Common issue, see http://line6.com/support/message/385746

">http://line6.com/support/message/385746">http://line6.com/support/message/385746



Re: USB PORTS STOP WORKING WHEN POD FARM OPENS
by gcyrille on 2013-01-19 13:50:06

Hi!

I have got the same prob...have you found a solution??

cheers,

Cyrille




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.