These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD Farm / POD Studio / TonePort



POD Farm 2 won't acknowlege licence
by Hitperson on 2012-11-19 03:51:13

Right so here is the issue uppon starting POD Farm 2.55 i recieve the "POD Farm failed to initialize L6Twxy Framework. (Code 0x8000e00a)" error message, now i can get around this by starting without my UX1 plugged in this however poses another issue in that without the UX1 connected it will not read the licence.

the concept behind such a system is completely baffling as i am getting very close to the point of returning my newly purchased hardware as quite clearly it is faulty (even if the fault is entirely down to the software) i would very much apreciate a prompt response as currently i and extremly disappointed with my line 6 experience so far.



Re: POD Farm 2 won't acknowlege licence
by hulbert on 2012-11-19 20:32:27

Hi,

   Might need to (if you haven't already) contact technical support for this one. Top right of page - support -contact technical support - contact technical support. Hopefuly they can help.

I'll have a look around and see if I can see anything too.

God Bless,

David



Re: POD Farm 2 won't acknowlege licence
by hulbert on 2012-11-19 20:38:03

found some things some line6 people said - might help (you might have seen them - forgive me if you have):

http://line6.com/support/message/379122  (up the page a bit - Line6Don)

http://line6.com/support/message/362153

I saw some other people with similar problems and updating the drivers seemed to help.

Hope you get things working soon,

God Bless,

David




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.