These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD Farm / POD Studio / TonePort



So when are line 6 going to sort this problem? Win7 64x - UX2
by jamiesoffe on 2012-11-21 04:01:25

we all know that windows 7 (64bit) doesn't play nicely with the Line 6 UX2
but when the hell are they going to decide to fix this

i've had my unit for a year and nothing has come out, no new drivers, NOTHING

i don't want to have to buy another Recording interface, because besides the drivers, there is nothing wrong with it
i keep having to install previous driver, then when they stop working, update them, then roll them back, then update them and it's starting to be a big joke



Re: So when are line 6 going to sort this problem? Win7 64x - UX2
by BigChas52 on 2012-11-21 05:38:10

The latest driver update is 4.2.5.4, and is dated May 8, 2012.  It supports Win7-x64, as well as Win8-x64.  You can find it here http://line6.com/software

They have worked perfectly on Win 7 x64 desktop for months.  I just tried it on Windows 8-64 last night, and noticed some minor dropout issues, but I'm wondering if it was because I was also running a VMWare virtual machine at the same time.  I need to test further.



Re: So when are line 6 going to sort this problem? Win7 64x - UX2
by Triryche on 2012-11-21 05:51:51

+1 to BigChas.

I have been running Win7 64 bit for well over 2 years without a glitch.

Have you took a look at the USB troubleshooting guide (this has more to do with data interruption though).?

http://line6.com/support/docs/DOC-4282">http://line6.com/support/docs/DOC-4282">http://line6.com/support/docs/DOC-4282

You might also consider a support ticket because what you describe is not normal behavior.

http://line6.com/support/tickets/add.html

But I wonder if the Win8 is a typo.

You cannot select Win8 for an OS form the dropdown on the downloads page yet.




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.