These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD 2.0, PODxt Family, Pocket POD, FloorPODs



Bursts of Static with UX1 and Live 7
by paddyq on 2013-01-04 10:18:59

I am getting loud bursts of static when using UX1 with Live 7.Static occurs when recording and on playback. I am running XP and have adjusted buffer size and bit rates as suggested. Any advice on how to resolve this issue?



Re: Bursts of Static with UX1 and Live 7
by Triryche on 2013-01-04 11:36:14

Burst of static are typically cause by the bitstream being interrupted.

If Monkey has green ticks for everything the next step would be this guide.

http://line6.com/support/docs/DOC-4282

">http://line6.com/support/docs/DOC-4282">http://line6.com/support/docs/DOC-4282



Re: Bursts of Static with UX1 and Live 7
by Triryche on 2013-01-04 11:39:04

If none of that work, you can contact Line6 via a support ticket, but they will likely refer you to the guide first.

If you do fill out a support ticket make sure you have your computer profile filled out because that is usually first thing they will ask you to do.

You can contact Line6 directly via a support ticket or phone:

http://line6.com/support/tickets/add.html

border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="text">

Line 6 - North America

Line 6, Inc.
26580  Agoura Road
Calabasas, CA 91302-1921

Main Phone#: (818) 575-3600
Main Fax#: (818) 575-3601

Customer Service hours are 8am - 5pm M-F Pacific Time
Press option 3 for Customer Service
Our busiest hours are from 11am to 2 pm.

Line 6 - Europe

Line 6, Inc.
The POD
Clifton House
Butler's Leap
Rugby, Warwickshire
United Kingdom, CV21 3RQ

Telefone: +44 (0) 1788 566 566
Fax: +44 (0) 1788 566 529

Technical Support: +44 (0) 1788 566 555, Mon-Thurs 9am – 5pm GMT and Fri 9am – 4pm GMT




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.